НОВИНИ

У Полтавській ОДА обрано нового очільника Департаменту економрозвитку

17.02.2020 19:04
Mb7RVrYKLm7cYkyh

Конкурс на заміщення посади очільника Департаменту виграв Олексій Іщенко. Про те, що він очолить очолить Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА стало відомо у п’ятницю, 14 лютого. Відповідне розпорядження із результатами конкурсу оприлюднили на сайті Полтавської ОДА.

Згідно з його декларацією, Олексію Іщенку належить автомобіль Kia Sorento 2012 року випуску. Також він отримав 22 тис. грн допомоги по безробіттю та 193 тис. 599 грн заробітної плати в ПАТ «Укртелеком». Олексій Іщенко має квартиру у Харкові та гараж у Харківській області. Як повідомляло ІВ «Полтавщина», Олексій Іщенко має три вищі освіти, працював в НАК «Нафтогаз України» та у Київському національному університеті ім. Шевченка.

Загалом, на посаду директора претендували 9 людей. Серед них:

Євгеній Калінічук; Наталія Чернікова; Валентина Пушкарьова; Ігор Мєзєнцев; Олексій Іщенко; Сергій Лисенко; Андрій Тарасенко; Віталій Шапірко; Володимир Чупилко.

Раніше Департамент економічного розвитку торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації очолювала Інна Іщенко. Вона звільнилася 8 січня.

Додамо, що наприкінці грудня азербайджанський бізнесмен, забудовник Альберт Уваров дав інтерв’ю на YouTube-каналі «Свободный», де розповів про систематичне вимагання хабарів керівництвом Полтавської ОДА, гастрономічні вподобання та подорожі, де згадував про Інну Іщенко.

У лютому 2019 року детективи НАБУ провели обшуки у тодішнього керівництва Полтавської області у межах кримінального провадження відкритого по заяві азербайджанського бізнесмена Альберта Уварова.

Саме через цей скандал вони втратили свої посади, а Інна Іщенко звільнилася майже одразу після призначення Олега Синєгубова на посаду голови Полтавської ОДА.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: