НОВИНИ

У Полтаві співробітники СБУ припинили реалізацію контрабандних сигарет

17.04.2020 16:32
https://agronews.ua/

Співробітники Служби безпеки України викрили і блокували у Полтаві реалізацію контрабандних та контрафактних цигарок. Вилучено 162 тисячі пачок цигарок, загальною вартістю більше ніж 3 мільйони гривень. Про це повідомила пресслужба СБУ, пише agronews.ua.

За даними слідства, кілька полтавчан організували незаконну схему реалізації тютюнових підакцизних виробів. Цигарки зловмисники отримували з інших областей України та із-за закордону. Зберігали їх у різних орендованих складських приміщеннях міста. Збували «товар» дрібнооптовими партіями через розгалужену мережу дилерів на Полтавщині.

У ході проведення обшуків за місцями зберігання продукції правоохоронці вилучили цигарки із ознаками контрафакту відомих торгових марок. Виробники фальсифікату вказували на пачках легальні фабрики з України та кількох країн світу.

Загалом вилучено 162 тисячі пачок цигарок, загальною вартістю більше ніж 3 мільйони гривень.

Тютюнові вироби вилучено як речові докази для проведення товарознавчої експертизи. За результатами розслідування буде прийнято рішення щодо повідомлення про підозру фігурантам провадження у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 Кримінального кодексу України.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: