НОВИНИ

У Маріуполі натовп штурмував супермаркет

17.04.2020 18:32
https://agronews.ua/

Вранці 16 квітня в Маріуполі під супермаркетом, що мав відкритись, зібрався натовп з декількох десятків людей. Власник торгової мережі у день відкриття обіцяв покупцям знижки та подарунки. Пише agronews.ua з посиланням на Суспільне.

“Як розповіла Суспільному речниця патрульної поліції Донецької області Ольга Артюхова, повідомлення про скупчення людей на площі Кірова надійшло близько 10:40. Попри анонсоване на 11:00 відкриття, до магазину покупців почали запускати о 10:45”, – зазначають у повідомленні.

“Переважна серед присутніх – пенсіонери. На щастя, майже усі в масках. Екіпажі патрульної поліції, а потім також Нацполіції та поліції комунікації, слідкували за тим, щоб громадяни дотримувались дистанції у 1,5 м, й тим, хто не мав маски – її видавали”, – розповіла речниця.

“Коли інспектори патрульної поліції потрапили всередину супермаркету, зазначила Ольга Артюхова, стало зрозуміло, що кількість людей більша, ніж по одній на 5 квадратних метрів. Під час складання адмінпротоколу за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) на адміністратора магазину стався конфлікт”, – йдеться у повідомленні.

“Потім на місце прибули представники міської влади, і супермаркет врешті закрився”, – додала речниця патрульної поліції.

За її словами, на жодного з присутніх покупців протоколи не складали, обмежились попередженнями.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: