ВАЖЛИВО

У липні очікуються магнітні бурі різного ступеня тяжкості

01.07.2021 09:05
680_603a70c3158e6

За даними фахівців з вивчення геомагнітних коливань, магнітні бурі різного ступеня тяжкості очікуються протягом всього липня. У ці дні метеозалежні люди можуть відчувати погане самопочуття: запаморочення, головний біль, нудоту, слабкість і занепад сил, пише agronews.ua.

NASA прогнозує найсильнішу магнітну бурю 4 і 5 липня (4 бали). У ці дні можливі перепади настрою, агресія й погане самопочуття. Для поліпшення стану рекомендується випити трав’яний чай і прийняти заспокійливу ванну.

Магнітна буря 9 та 10 липня буде не такою сильною (3 бали), але також може негативно впливати на самопочуття. У метеозалежних людей будуть спостерігатися запаморочення, непритомність і безсоння.

12 і 13 липня будуть складними днями для людей зі слабкими судинами. У них може спостерігатися тахікардія, запаморочення, непритомність, проблеми зі сном. Магнітна буря в ці дні дорівнюватиме 4 балам.

За словами медиків, магнітні бурі в липні будуть негативно впливати перш за все на людей похилого віку, людей з метеозалежністю, на гіпертоніків і гіпотоніків, людей з серцевою недостатністю та іншими хронічними захворюваннями. Таким людям рекомендується заздалегідь підготуватися до магнітних бур, заготовити ліки, більше відпочивати та добре висипатися.

Людям, що знаходяться в групі ризику, рекомендується стежити за артеріальним тиском і загальним станом здоров’я. При дотриманні всіх перерахованих рекомендацій магнітні бурі в липні 2021 вам будуть не страшні.

Щоб захиститися від негативного впливу сонячних сплесків, за кілька днів до небезпечної дати варто дотримуватися правил здорового способу життя:

– виключіть з раціону жирну, смажену, солодку їжу, а також алкоголь і каву. Не слід і палити в цей період;

– частіше прогулюйтеся на свіжому повітрі;

– приймайте контрастний душ;

– постарайтеся не нервувати;

– лягайте спати в один і той же час, спіть не менше 7 годин на добу.

Нагадаємо, які продукти небезпечні при гіпертонії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: