НОВИНИ

У Київській області та Києві введено режим надзвичайної ситуації

18.03.2020 13:54
pasazhiri1

У Київській області та столиці оголосили режим надзвичайної ситуації у зв’язку із епідемічною ситуацією на території області через новий коронавірус. Повідомляє пресслужба Київської облдержадміністрації.

“Проаналізувавши епідемічну ситуацію на території Київської області, спричинену вірусом COVID-19, вирішили класифікувати її, як “Медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня” та тимчасово ввести на території Київської області режим надзвичайної ситуації”, – йдеться у повідомленні.

Таке рішення прийняли 18 березня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської ОДА.

Керівником робіт з ліквідації надзвичайної ситуації призначили Олега Торкунова, заступника голови КОДА, а керівником штабу з ліквідації наслідків – Максима Іонова, директора департаменту охорони здоров’я КОДА.

Засідання відбулося під головуванням Василя Володіна, т.в.о. голови Київської ОДА.

За словами Володіна, в області працює гаряча лінія: “За телефоном: 0456-31-00-46 лікарі-консультанти надають необхідну інформацію про коронавірус та про допомогу при підозрі на COVID-19”.

Водночас, на Кабміні затвердили рішення ввести режим надзвичайної ситуації у столиці Києві та всій області.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: