НОВИНИ

У Києві змінюються правила продажу соціального хліба

28.02.2019 11:53

Вартість хліба за “Карткою киянина” буде залежати від категорії пільги – знижки будуть від 20% до 70%. У Києві змінюються правила продажу соціального хліба. Якщо раніше батон, хліб “Український” і “Пшеничний” можна було купити за фіксованими низькими цінами, тепер на ці продукти в кіосках “Київхлібу” за Карткою киянина надаватимуть різні знижки, в залежності від категорії пільговика, пише Сегодня.

У 150 кіосках вже встановлюють спеціальні термінали. За словами заступника голови КМДА Марини Хонди, знижка на хліб буде варіюватися від 20% до 70%. Максимальну дали членам сімей загиблих в бойових діях на Сході, дітям-сиротам, праведникам Бабиного Яру. Особам з інвалідністю внаслідок війни, в’язням концтаборів нададуть знижку в розмірі 60%, дітям з інвалідністю з дитинства – 50%. Непрацюючі пенсіонери зможуть заплатити на 25% менше, а всі інші власники Картки киянина без пільг зможуть отримувати 20% -ву знижку. За словами Хонди, до кінця тижня новинка запрацює в перших магазинах мережі, а протягом місяця – у всіх точках.

Вводять і інше нововведення: зі знижкою можна буде купити тільки одну одиницю продукції в день на вибір. “Раніше були випадки скупки соціального хліба підприємцями, які його перепродавали за ринковими цінами”, – пояснили в КМДА.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: