НОВИНИ

Викрито незаконний бізнес цигарок на мільйони гривень

11.03.2021 08:41
6ad8285e36dbf119944961df52b504dc

Співробітники ГУ ДФС у м. Києві під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури та оперативним супроводженням працівників ГУ СБУ у м. Києві та Київській області заблокували механізм реалізації контрафактної підакцизної продукції у столиці. Про це повідомляє пресслужба Державної фіскальної служби, пише agronews.ua.

Досудовим розслідуванням встановлено, що незаконний бізнес організували п’ятеро мешканців Києва. Товар для продажу вони отримували від своїх спільників з різних регіонів, у тому числі поштовими сервісами. Отриману продукцію ділки реалізовували через 30 торгівельних точок у районах м. Києва.

Під час санкціонованих обшуків за адресами зберігання товару, його реалізації, а також за місцями проживання порушників виявлено чорнову бухгалтерію із доказами протиправної діяльності, понад 20 000 пачок цигарок без марок акцизного збору, виготовлених із недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя і здоров’я людей, та готівкові кошти в розмірі 250 000 доларів, ймовірно одержаних незаконним шляхом.

Наразі тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до незаконного бізнесу. Готується клопотання про накладення арешту на виявлену валюту, встановлюються джерела надходження продукції до столиці.

Нагадаємо, що на Волині викрили масштабне підпільне підприємство з виробництва цигарок.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: