АГРОФОТО

У Києві розпочався унікальний форум-виставка міцних напоїв «Міцний Крафт 2020»

09.10.2020 12:02
8fc81291-9555-40d1-a721-304d26d7657a

У Києві 9 та 10 жовтня 2020 року проходить унікальний для нашої країни захід: Всеукраїнський форум-виставка «Міцний Крафт 2020» – Craft Ukrainian Distillers& Vendor. Про це повідомляє agronews.ua.

Форум призначений для всіх, хто хоче створити власне виробництво, розвивати ринок крафтових міцних напоїв в Україні та створювати напої, які здатні конкурувати на міжнародному ринку.

142d07f0-9ec7-4f77-8bb7-5a4d236c29b4

Сфера крафтових міцних напоїв – це новий перспективний напрямок: нові можливості, нові партнери, контракти та ринки збуту.

“Це вже другий захід в Україні, присвячений міцному крафту, на якому ми продовжимо заявляти про те, що ринок крафтових дистилятів є, що він розвивається і що напої які виробляються мають право бути представлені споживачеві, а також мають право бути представлені на міжнародному ринку. Наша країна має історичні, культурні, сировинні, професійні важелі розвитку ринку крафтових напоїв, як це робиться в Європі та Америці. Ми довго шли до цієї події і ми сподіваємось, що нас почують і ми зможемо спільно, всі разом і з владою зробити це можливим. Від цього виграють всі. Від Держави, виробника до споживача”, – коментує голова АКДУ Катерина Лавренова.

Асоціація Крафтових Дистиляторів України – єдина зареєстрована національна Громадська Спілка, що представляє індустрію крафтових міцних алкогольних напоїв в Україні.

Цього разу запланувано зробити виставку в рамках форуму, яка об’єднає виробників напоїв та виробників суміжних ринків. Там предствлено виробників обладнання для дистиляції, виробників скла, упаковки, етикетки, дріжджів та допоміжної сировини. Виробників бочок та продуктів альтернативних методів витримки та інш.

У плані заходів форуму насичена лекційна та дискусійна програма. Передбачено проведення лекцій на теми: правила витримки та догляд за бочкою; альтернативні методи витримки напоїв, системи охолодження; обладнання для дистиляції, ідеальний корок для унікального напою, світові тенденції укупорювання алкоголю; сенсорний та лабораторний аналіз тощо.

Асоціація Крафтових Дистиляторів України віднедавна стала учасником Агро-Продовольчої Ради.

Також у програмі передбачено дегустацію найкращих міцних крафтових напоїв та дружнє обговорення у колі професіоналів та поціновувачів.

https://www.facebook.com/UkrainianCraftDistillersAss/videos/383035919522254

Дата проведення: 9 та 10 жовтня 2020 року;

Де відбудеться: м. Київ, вул. Лаврська, 7 (галерея Лавра) ;

Реєстрація на форум: https://forms.gle/V78xAqRcagKhqfnC7

Всі питання за тел: 067 7511110 (Лавренова Катерина).

Деталі про форум-виставку ви можете дізнатися на сайті Асоціації крафтових дистиляторів України.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: