НОВИНИ

У квітні очікується хвиля магнітних бурь

01.04.2021 17:33
000029_1614264079_430329_big

Коли Сонце найактивніше — виникають магнітні бурі. Відбувається це кожен місяць, тому квітень не став винятком. Згідно з даними, в цьому місяці Землю накриє хвиля невеликих магнітних бурь. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, у квітні буде кілька днів, коли буде спостерігатися підвищена сонячна активність і вони будуть незначними. Перший спалах магнітної бурі (слабкої, але відчутної потужності) відбудеться вже завтра, 2 квітня, а потім через тиждень — 8 і 9 квітня. А ось 10, 16 і 17 квітня очікуються більш потужні магнітні коливання, тому метеозалежним людям в ці дні потрібно бути більш акуратними.

Попри те, що наука ставиться скептично до того, що магнітні бурі впливають на організм людини, все ж деякі люди в цей період помічають погіршення самопочуття. Геомагнітні коливання можуть викликати слабкість, головний біль, перепади настрою, дратівливість. Щоб цього уникнути потрібно в вищеперелічені дати знизити навантаження на організм, уникати стресів, відмовитися від шкідливих звичок і т.д.

Нагадаємо, що світ чекає глобальний дефіцит води до 2030 року.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: