ВАЖЛИВО

У Харківській області сім’я фермерів тримала дев’ять рабів

26.05.2020 16:25
VeMzHvU

Безоплатна праця: на Харківщині виявлено осіб, які піддавалися примусовій трудовій експлуатації.Чоловік і жінка у власному фермерському господарстві вербували людей і примушували їх працювати безкоштовно. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, пише agronews.ua.

У Харківській області поліцейські виявили сімейну пару, яка змушувала працювати безкоштовно дев’ять чоловік у своєму фермерському господарстві. Чоловік і жінка вербували і перевозили робітників, серед яких один неповнолітній хлопчик.

Як зазначається, обшуки проводилися прокуратурою області спільно з Управлінням по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУ Нацполиции в Харківській області.

“У ході обшуків… виявлено дев’ять осіб, які зазнали примусової трудової експлуатації і не отримували заробітну плату. Серед них – троє жінок, п’ятеро чоловіків, один неповнолітній. Крім того, вилучено 66 бойових патронів і 1 запал від гранати”, – йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.


Перегляди: 12
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: