НОВИНИ

У Харкові горіла приватна складська будівля з деревиною

15.07.2021 15:35
Screenshot_3

15 липня о 02:43 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у складській будівлі зі зберігання деревини приватного підприємства, розташованого за адресою: м. Харків, вул. Киргизька, 19. Вогонь майже миттєво охопив значну площу, швидко поширюючись по горючим матеріалам. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Харківській області, пише agronews.ua.

Зважаючи на великі масштаби пожежі, до місця виклику за підвищеним номером складності було направлено відразу 10 відділень пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та додатково пожежний потяг. На момент прибуття рятувальників вогонь поширився на площу 740 кв.м. Горіли вироби з деревини у металевій каркасній складській будівлі.

На гасіння вогню рятувальники подали 18 пожежних стволів та о 05:00 локалізували його. Наразі триває остаточна ліквідація пожежі.

На місці пожежі було врятовано 1 особу, чоловіка 1958 р.н. – оператора електропідстанції. Крім того, вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на електропідстанцію, складське приміщення площею по зберіганню сировини для виготовлення деревностружкової плити, 2 залізничних вантажних вагони з сировиною (по 60 т сировини в кожному) та легковий автомобіль ВАЗ 2109. Всього до гасіння пожежі було залучено 10 автоцистерн, пожежний потяг та 70 чол. особового складу ДСНС. Загиблих та постраждалих не має. Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Нагадаємо, що на Одещині сталася пожежа на м’ясокомбінаті.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: