НОВИНИ

У Фінляндії виготовили перший джин на основі молока

13.04.2021 19:15
0_1_orig

Фінська компанія Arctic Blue Beverages, як виробляє удостоєний нагород джин, цього тижня запустила новий продукт — джин з додаванням веганського вівсяного молока. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue Туомас Кукконен, який є колишнім генеральним директором фінської вівсяної компанії.

Новий продукт називається Arctic Blue Oat. Виготовляється з органічного рослинного молока, що містить лише воду та овес, а також не має у складі глютену. Для виготовлення лікеру вівсяне молоко поєднують із ремісничим джином зі східної Фінляндії.

На веб-сайті компанії смак її найновішого джину описується як «… смак вівсяного чорничного пирога, ароматизованого ваніллю та доповненого щедрою посипкою кардамоном».

Спочатку Arctic Blue Oat буде доступний на фінському ринку протягом найближчих кількох місяців. Пізніше, в 2021 році, його продажі розповсюдяться на інші країни.

«Дотепер овес в основному використовувався в молочних продуктах. Але він також працює як відмінна основа для алкогольних продуктів», — каже Вальттері Ерома, генеральний директор Arctic Blue Beverages.

Нагадаємо, скільки келихів вина на тиждень позитивно впливають на здоров’я очей.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: