НОВИНИ

У Фінляндії кондитерська вижила під час карантину, продаючи торти у формі рулона туалетного паперу

01.06.2020 19:02
shutterstock_1696873666

Кондитерська фабрика Ронтосрува у м. Хельсінки, столиці Фінляндії, врятувала себе від фінансової руїни завдяки новій пандемії коронавірусу, створивши торт, схожий на туалетний рулон. Про це повідомляє reuters, пише agronews.ua.

Як розповідє видання, все почалося з того, що обурені працівники пекарні Ронтосрува виявили, що всі їхні замовлення скасовані через пандемію коронавірусу. За іронією долі, у той же період часу, панічні споживачі почали активно розкуповувати туалетний папір у рулонах і той якраз у продажі залишався.

Це і породило ідею “туалетного рулонного торта”, виготовленого з вівсяного тіста, мусу з фруктів і покритого білим фонданом.

На диво, торт мав успіх і навіть зробив кондитерську фабрику знаменитою.

Перші п’ять тортів, проданих протягом години, пекар Уляна Тимофєєва розповіла Reuters, і торт став хітом соціальних медіа.

Зараз хлібозавод має сотні замовлень, і його власниця Саана Лампінен навіть змогла найняти двох зайвих людей до своєї 9-членної команди.

“Для нас це зміна ігор, і мені полегшено, тому що я знаю, що всі мої працівники в безпеці вже місяцями”, – сказала вона.

Нагадаємо, в українських виробників та переробників амаранту цьогоріч є шанс активно конкурувати не лише на внутрішньому, але й на зовнішніх ринках, розповів керівник Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції Олександр Дуда в ексклюзивному інтерв’ю agronews.ua.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: