НОВИНИ

У Дніпрі виявили незаконні точки продажу ялинок

29.12.2020 15:32
Foto-roslyny.com_

У Дніпрі виявили 4 незаконні точки продажу ялинок. Нелегальними деревами торгували на ж/м Тополя 3, Донецькому шосе 9, вул. Калнишевського 34 і на ж/м Сокіл. Про це у програмі «Тема дня» «Українського радіо UA: Дніпро» повідомив начальник відділу контролю тимчасових споруд інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Володимир Трегубов. Про це повідомляє Суспільне, пише agronews.ua.

“Перевірки точок продажу ялинок розпочалися 10 грудня и тривають кожен день. Фахівці інспекції з питань благоустрою та КП «Благоустрій міста» спільно з муніципальною вартою перевіряють місця, де продають ялинки. Також ретельно перевіряють «Радіологію» та етикетки з нанесеним штрих-кодом на новорічних деревах”, – розповів Володимир Трегубов.

За словами продавця ялинок Данила Богуцького, мешканці міста мало цікавляться легальністю ялинок.

“Якщо взяти 100% покупців, то цікавляться законністю ялинок лише 10%. Здебільшого просто запитують офіційна ялинка чи ні. На цьому все і закінчується, про чіпи та радіологічні висновки не питають», – каже Данило.

За словами Володимира Трегубова, зараз на території міста розташовано 148 легальних точок з продажу ялинок, також близько 60 точок розташовані на територіях ринків. Усі вони перевіряються інспекторами по кілька разів.

Повний перелік торгових точок можна переглянути на карті МАФ дінаріс та сайті міської ради. Якщо помітили незаконну точку продажу ялинок, потрібно звертатися до поліції, або до КП «Благоустрій міста» за телефоном 756-98-86.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: