НОВИНИ

У Дніпрі створять комплекс із утилізації тваринних відходів

23.02.2020 17:03
svini-korovy

У Дніпрі створять комплекс з утилізації тваринних відходів і планують розмістити його на території комплексу раціонального використання та зберігання побутових відходів «Правобережний». Про це пише Дніпроград.

За інформацією, відповідні зміни до міської комплексної програми екологічної безпеки та впровадження сталого екологічного низьковуглецевого розвитку м. Дніпра на 2016 – 2020 рр. внесли депутати під час засідання сесії міськради 19 лютого.

Зазначається, що комплекс з-поміж іншого обладнають сучасним термічним утилізатором потужністю 500 кг/год із системою очищення димових газів, яка унеможливить появу неприємного запаху.

В Україні працюють лише 12 підприємств з утилізації відходів тваринного походження.

В той же час Україна – аграрна держава і тваринництво є одним із важливих напрямів, які формують українську економіку. Тому заводи з утилізації тваринних відходів вкрай потрібні.

Побічні продукти тваринного походження – це туша або частини туш забитих, загиблих тварин, сировина та продукти тваринного походження (гній, вміст травного тракту, жирова тканина, шлам з центрифуги або сепаратора від переробки молока, яйця, забиті курчата, кров тварин), що не призначені або визнані непридатними для споживання людиною.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: