НОВИНИ

У Держгеокадастр затягують визначення меж унікальної екосистеми

16.01.2021 16:17
1494943389_1486844425_159722-12063

У Держгеокадастрі роками затягують визначення меж унікальної екосистеми – Біличанського лісу, який, до того ж отримав статус нацпарку. Про це у Facebook повідомила редакторка ГО Рух ЧЕСНО Ірина Федорів, пише agronews.ua

“Ми дотискали підписання указу. Вибивали гроші на винесення межі в натуру. Штурмували міністерство, щоб дотискати на робочих групах дорожну карту і контролювати дедлайни. Йде 2021 рік. Офіс президента посилає нас в ОДА (ліс – територія Києва, межу виносить Мінекології НПП Голосіївський і держгеокадастр, ОДА на нарадах не було ніколи) і не може вплинути на саботаж Держгеокадастру”, – написала Федорів.

Активістка каже, що робоча група напрацювала дорожню карту співпраці і строки виконання, аби встигнути винести межу нацпарку в натуру в межах чергового дедлайну, змінили керівництво у Держгеокадастрі – Кабмін призначив заступником голови відомства Єгора Бодрова. З того моменту все і забуксувало. 

За її словами, саме Бодров відкликав уже готові файли із документами. Для того, аби Держгеокадастр прийняв від офіційної установи файли повторно, їх довелося офіційно подавати через ЦНАП. 

Остання подача документів була 28 грудня, а станом на 13 січня секретар в приймальні голови  Київсього кадастру Дениса Гончара повідомила, що держслужбовець немає часу на розмову, а “пріоритетним” питанням ще не займався.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: