НОВИНИ

У чотирьох областях «чорні лісоруби» знищили дерев на десятки млн грн

23.07.2021 14:20
2070372

Державне бюро розслідувань виявило і запобігло незаконній вирубці дерев у Київській, Луганській, Івано-Франківській та Одеській областях. Про це повідомляє ДБР, пише agronews.ua.

“Найчастіше незаконні порубки здійснюються за участю працівників лісової охорони, які, навпаки, мали б зберігати лісові ресурси”, – йдеться у повідомленні.

Так на Київщині слідчі Терупраління ДБР Києва повідомили про підозру сімом особам за фактом незаконної вирубки лісу на 13 млн гривень збитків та попередили вирубку на 1,5 млн гривень.

На Луганщині працівники Теруправління ДБР Краматорська завершили досудове розслідування стосовно колишнього лісничого Державного підприємства «Старобільське лісомисливське господарство». Завдано збитків на понад 326 тис. гривень.

Слідчі Теруправління ДБР Краматорська повідомили про підозру двом працівникам державного лісництва та цивільній особі, які незаконно рубали ліс у Луганській області. Завдані збитки на понад 980 тис. гривень.

На Івано-Франківщині слідчі Теруправління ДБР Львова повідомили про підозру майстрам лісу двох державних лісових господарств на Прикарпатті, які допустили незаконні рубки лісу. Завдані збитки на майже 500 тис. гривень.

На Одещині працівники Теруправління ДБР Миколаєва завершили досудове розслідування стосовно т.в.о. лісничого Одеського лісгоспу, який допустив незаконну вирубку трьох сотень дерев на території лісництва. Сума збитків сягнула 1,5 млн гривень. У червні 2021 року посадовцю повідомили про підозру.

Нагадаємо. що на Харківщині пожежа знищила врожай.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: