НОВИНИ

У «Аграрному фонді» озвучили основні завдання на 2021 рік

12.01.2021 09:37
2d11009-agrofond

Завдання на 2021 рік – вивести АТ «Аграрний фонд» у значний прибуток і розвивати компанію, масштабуючи її. Про це повідомив в. о. голови правління АТ «Аграрний фонд» Богдан Банчук, йдеться у матеріалі AgroPolit.com, пише  agronews.ua.

«Говорячи про масштабування, маю на увазі й управління переробними підприємствами, і збільшення обсягів фінансування сільгоспвиробників за форвардною програмою. Плануємо нарощувати і спотові закупівлі

Ну і, звичайно, ми готові реагувати на виклики часу. Усвідомлюю, що нині на перший план виходять питання забезпечення продовольчої стабільності і не лише в Україні, а й у світі. Це глобальна проблема для людства. Ми розробили декілька моделей реагування на такі виклики і готові безпосередньо працювати з міжнародними інституціями для забезпечення в тому числі й глобальної продовольчої безпеки», — зазначив Богдан Банчук.

Також він додав, що основна проблема зараз — це значна невідповідність роботи Держпродспоживслужби очікуванням бізнесу, громадян і пересічних працівників.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: