АГРОФОТО

Тварини під час переправи морем часто гинуть і отримують травми

01.01.2019 07:00

Травми і пошкодження кісток є поширеними для овець і худоби, що утримуються на суднах протягом тижнів в тісних загонах. Фотожурналіст Джо-Енн МакАртур відстежив, в яких саме умовах перевозять 22 тисяч тварин на одному човні в порт Ізраїлю Хайф, передає Аgro-yug.

Сотні тисяч живих тварин щороку перевозяться за допомогою кораблів з Австралії та Європи у Близький Схід. Маршрут з Австралії до Ізраїлю особливо тривалий – подорож триває три тижні в море, де велику частину великої рогатої худоби та овець часто тримають у тісних загонах.

«У липні я відправився в Ізраїль, щоб сфотографувати австралійські кораблі, що надходять у порт в Хайфа. Один з човнів, Багія, налічував приблизно 22 тисяч тварин», – розповідає журналіст.

Коли фотограф дізнався про прибуття судна, він орендував яхту, щоб зустріти його ще в морі. І зміг сфотографувати тварин на відстані. За його словами, вже здалеку було чутно запах худоби. А у вікнах виднілися тварини, які намагалися вдихнути свіжого повітря.

Судно на воді тримало нестійко, через це тварини постійно падали та травмувалися. Після прибуття в порт тварин вантажать до автомобілів. Це займає 12-16 годин. Далі триває дорога.

Майданчики для тварин часто розташовані у пустелях. Іноді тварини там і вмирають, а їх трупи залишаються лежати десятиліттями.

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: