НОВИНИ

Туреччина випускає підробку українського крохмалю

24.04.2023 19:19
vimal-46736

Турецька компанія випускає крохмаль, використовуючи торгове маркування української компанії «Вимал» (Vimal). Про це говориться у повідомленні української компанії у Facebook, пише agronews.ua.

«Турецька компанія VIMAL (Mansuroglu Mah. 1593/1 вул. No:4/68 Bayraklı-Ізмір, Туреччина Bornova VD 9250979279, Mersis No: 0925 0979 2790 0001, веб-адреса https://vimal.com.tr/) незаконно використовує нашу торгову марку та знаки, що належать нашій компанії, виробляючи продукцію нашої товарної групи», — говориться у повідомленні.

У «Вимал» зазначили, що торгова марка VIMAL є зареєстрованою в International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO), що забезпечує її міжнародний захист відповідно до Мадридського права, учасником якого також є і Республіка Туреччина.

«ПБП «Вимал» не має жодного відношення до турецького VIMAL — Mersis No: 0925 0979 2790 0001 та більше того не може гарантувати або володіти інформацію, що саме реалізується під видом нашої продукції цією компанією в Туреччині. Це є порушенням наших прав та може зумовити негативні наслідки для життя та здоров’я людей які придбають контрафакт, а також знецінення репутації та іміджу нашої компанії», — утонили в компанії.

І додали, що звернулися до правоохоронних органів, а також до державних органів — Міністерства закордонних справ України / MFA of Ukraine, Торгово-промислової палати України / Ukrainian CCI Ukrayna Ankara Büyükelçiliği/ Посольства України в Турецькій Республіці, Міністерства економіки України — з проханням убезпечити українського виробника, який чесно платить податки, які зараз є джерелом обороноздатності країни, від збитків, а кінцевого споживача — від придбання продукції сумнівного походження і якості.



Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: