НОВИНИ

Цибуля української агрокомпанії популярна серед світових мільйонерів

21.07.2021 17:44
Organik_2

У Вінницькому національному аграрному університеті ефективно працює Наукова школа «Аграрна політика та продовольча, енергетична, екологічна безпека України» д.е.н., професора, академіка НААН України Григорія Калетніка. Про це повідомляє vsau.org, пише agronews.ua.

«Ми пишаємось випускниками аспірантури та докторантури нашого університету, а також нашими нинішніми аспірантами та докторантами. Це в переважній більшості прогресивні люди, які розуміють переваги науки для розвитку усіх галузей економіки. Частина випускників аспірантури залишились викладати у ВНАУ, а багато докторів філософії, кандидатів і докторів наук, які здобули наукові знання та ступені в нашому університеті, сьогодні є ТОП-менеджерами, інженерами-конструкторами, агрономами, фахівцями з економіки та права, бухгалтерського обліку та аудиту. Їх всіх об’єднує науковий підхід до роботи, а саме він робить науковця-практика креативним, продуктивним та ефективним», – розповідає проректор з наукової та інноваційної діяльності, д.е.н., професор Інна Гончарук.

Підтвердженням слів Інни Вікторівни є тисячі прикладів успішності випускників аспірантури та докторантури ВНАУ. Серед них особливе місце займає керівник ТОВ «Органік-Д» Вадим Кричковський, який успішно завершив ІІІ рік аспірантури, де навчається, веде дослідну діяльність і здобуває ступінь доктора філософії з агрономії.

Вадим Кричковський вважає, що завдяки підготовці в аспірантурі ВНАУ, науковому керівнику Віталію Паламарчуку та іншим викладачам, багато процесів, які в АПК є досить новітніми, були ним успішно засвоєні і застосовані у практиці.

«Знання, які Вінницький національний аграрний університет дає аспірантам, не лише застосовуються в практичній роботі, а й здатні допомогти вивести аграрне виробництво на якісно вищий рівень. Я це довів на прикладі своєї компанії «Органік-Д» і раджу всім агровиробникам повернутись обличчям до наукового підходу. Агровиробництво у співпраці з аграрною наукою в особі ВНАУ – це взаємовигідна співпраця на благо України, як годувальниці світу», – зазначив Вадим Кричковський.

З гордістю керівник ТОВ «Органік-Д» поділився і тим, що цибулю вирощену на його підприємстві, споживають мешканці нафтових королівств Персидської затоки.

«Працюємо над збільшенням потужностей для зберігання продукції. Минулої осені отримали довгоочікуваний Global G.A.P. сертифікат. Харчова безпека міжнародного рівня – в пріоритеті, тому що саме це – шлях до зарубіжних партнерів», – ділиться своїми планами та досягненнями Вадим Кричковський та запрошує до аспірантури ВНАУ усіх, хто хоче розвиватись та виходити на нові рівні ведення бізнесу.

Нагадаємо, що в Україні заборонять продаж алкоголю та сигарет.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: