НОВИНИ

Цьогоріч між Миколаєвом і Кропивницьким почнуть будувати бетонну дорогу

02.01.2019 13:40

У 2019 році між містами Миколаїв та Кропивницький почнуть будувати нову бетонну дорогу і завершать ремонт траси Миколаїв-Дніпро. Фури з зерном та іншим вантажем планують зважувати з допомогою WIM-системи. Про це повідомив керівник Державного агентства автомобільних доріг Славомір Новак під час звіту Міністерства інфраструктури про роботу на «Прямому».

Траси до Миколаєва з Дніпра та Кропивницького (Н-11 та Н-14) очільник Укравтодору назвав “місцем, де колись була дорога” та зазначив, що у 2018 році вже почалися масштабні ремонти дорожнього покриття в цих напрямках.  У 2019 році дорожники мають завершити повністю ремонт дороги від Миколаєва до Дніпра та розпочати будівництво бетонної траси між Миколаєвом та Кропивницьким.

За словами Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, на Півдні України найбільше люди скаржаться, що дороги поруйновані не стільки через погану якість доріг, а через великі перевантаження фур, що везуть зерно чи будь-що інше до портів. Славомір Новак зазначив, що WIM-система, що зважуватиме фури під час руху, дозволить зняти навантаження на нові дороги та не руйнувати їх.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: