НОВИНИ

Цьогоріч ІМК отримала рекордну урожайність соняшника

08.10.2019 13:12
wallpaper-4443

В ІМК завершено обмолот олійних культур та посів озимини Цьогоріч ІМК отримала рекордну урожайність соняшника у 3,7 т/га, що на 60% вище середнього показника урожайності цієї культури в Україні, повідомляє прес-служба компанії.

Соняшник було обмолочено з площі 22,8 тис. га, при намолоті у майже 84 тисячі тонн. Соя була зібрана з площі 10,8 тис. га, урожай склав 28,1 тисяч тонн із середньою урожайністю 2,6 т/га, що на 10% перевищує середню урожайність цієї культури в Україні.

Також в ІМК завершено посів озимої пшениці під урожай 2020 року. Всього було посіяно майже 21,1 тис. га озимини.

«Підводячи підсумки найінтенсивнішого виробничого осіннього місяця – вересня, однозначно можна сказати, що він був успішним, адже обмолочено понад 33,5 тис. га олійних культур та в оптимальні агротехнологічні терміни посіяно понад 21 тис. га озимини. Отриманими результатами ми задоволені, адже вибраний шлях інтенсивного вирощування, із використанням якісних ресурсів, високоефективної техніки та новітніх технологій, нарівні із націленою на результат системою мотивації персоналу, гарантовано дають високі врожаї та очікувані фінансові показники», – підсумував Олександр Вержиховський, Операційний директор ІМК.


Довідка: 

ІМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією в Україні. Напрямки діяльності: виробництво сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник,соя); зберігання сільськогосподарських культур; виробництво молока. ІМК обробляє 123,9 тисяч гектарів землі, розташованих в Полтавській, Чернігівській та Сумській областях України. Компанія була заснована 2007 року. У 2018 році IMК отримала Чистий прибуток в розмірі 27,6 млн. доларів США і EBITDA 50,8 млн. доларів США. ІМК є однією з 10-ти найбільших аграрних компаній в Україні.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: