НОВИНИ

Тростянецький спиртзавод виставили на продаж вартістю 44 млн грн

17.01.2022 15:31
630_360_1568111491-259

Фонд державного майна України повторно виставив на торги Державне підприємство «Тростянецький спиртовий завод», що на Вінниччині, зі стартовою ціною 44 млн грн. Про це йдеться у повідомленні Фонду державного майна України, передає Укрінформ, пише agronews.ua.

«Предметом діяльності є виробництво та реалізація спирту етилового ректифікованого та інше. До складу єдиного майнового комплексу входять 67 одиниць нерухомого майна (будівлі та споруди)», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стартова ціна об’єкта малої приватизації – 44 млн грн. Єдиний майновий комплекс підприємства продаватимуть на аукціоні 3 лютого повідомляє портал Prozorro. Продажі.

Згідно з умовами продажу, покупець Тростянецького спиртозаводу зобов’язаний забезпечити збереження основного виду діяльності підприємства протягом 1 року. Крім того, не допускається звільнення працівників заводу з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом 6 місяців.

Підприємство розташоване у селищі Тростянець Гайсинського району.

Як повідомлялося, перший аукціон з продажу ДП «Тростянецький спиртовий завод» було призначено на 26 листопада 2021 року, але торги не відбулися.

Згідно з даними Вінницької ОДА, станом на 15 січня у Вінницькій області продано 4 об’єкти спиртової галузі, до Державного бюджету спрямовано 127,9 млн грн.

У 2022 році ФДМУ запланував приватизацію ще 6 спиртозаводів, розташованих на Вінниччині.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: