НОВИНИ

Трамп знущається над фермерами, скорочуючи їм субсидії

12.03.2019 13:58

Дональд Трамп вважає субсидії у сільському господарстві США надто щедрими і хоче їх скоротити на 15%, попри те, що американські фермери сьогодні переживають найбільшу за останні 10 років кризу внаслідок депресивних цін на с.-г. продукцію і торгові тарифи. Про це повідомляє Reuters.

11 березня до Бюджетного комітету було передано президентський проект бюджету на 2020 фінансовий рік, в якому фінансування для USDA пропонується скоротити на $3,6 млрд, або на 15%, порівняно з 2019 р.

Пропонується зменшити субсидії на страхування врожаю, обмежуючи кількість виробників, які б мали право на отримання кредитів, і посилюючи обмеження на товарні платежі.

«Бюджет також пропонує, щоб USDA відповідально і ефективно використовувало ресурси платників податків, здійснюючи цілеспрямовані реформи для уникнення надто щедрих програм субсидій», – йдеться в документі.

Демократи засудили крок президента як недалекоглядний, оскільки це найбільше вдарить по страхуванню врожаю, що своєю чергою підірве фінансову безпеку фермерів саме в той час, коли їм це потрібно найбільше.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: