НОВИНИ

Topigs Norsvin в Україні

15.10.2020 12:32
https://agronews.ua/

14.10.2020 між Topigs Norsvin та Центром підвищення ефективності в тваринництві (СІАВ) підписаний контракт про запуск, поширення і контроль генетики Topigs Norsvin в Україні. Про це повідомила пресслужба Центру підвищення ефективності в тваринництві (СІАВ), пише agronews.ua.

Topigs Norsvin – найбільш інноваційна генетична компанія в світі в галузі свинарства.

Покращення генетики свиней дозволяє клієнтам компанії досягати суттєвої додаткової вигоди у вирощуванні. Тепер найкращий сервіс і підтримка Topigs Norsvin стали доступні і в Україні. Команда національних і глобальних експертів допоможе українським свинарям повністю розкрити потенціал генетики Topigs Norsvin.

Крім технологічного і експертного супроводу, поставок живих тварин, генетичного матеріалу, Центр підвищення ефективності в тваринництві організує в Україні свинокомплекси з чистопорідними тваринами для отримання ремонтних свинок Topigs Norsvin під потреби товарних ферм, а також здійснюватиме управління станцією штучного осіменіння.

Підписанню договору передувало два роки переговорів. Поява Topigs Norsvin в Україні допоможе отримати найнижчу собівартість вирощування свиней в світі та сприятиме реалізації програми розвитку м’ясної галузі «Нове свинарство 2025». 

svin650-3 (1)

В Україні працюватиме програма InGene – вирощування власних свинок Topigs Norsvin з кращими материнськими якостями та ефективною відгодівлею потомства з будь-якої наявної на свинокомплексі генетики свиней за рахунок сперми кнурів материнських ліній Topigs Norsvin.

Довідка:

Topigs Norsvin – нідерлансько-норвезький холдинг, що входить до трійки найбільших генетичних компаній світу. Компанія представлена в 54-х країнах, потужні дослідницькі центри розташовані у Нідерландах, Німеччині, США, Канаді, Бразилії та інших глобальних центрах свинарства. Щорічний бюджет на дослідження і розробки складає близько 20 млн євро, обсяг продажів у 2019 р. перевищив 165 млн євро. Основними напрямами генетичної роботи є покращення показника конверсії корму та якості м’яса.

Центр підвищення ефективності в тваринництві – створений у 2011 році, працює з свинокомплексами, молочно-товарними фермами та агрохолдингами в Україні та за кордоном. Основні компетенції – зниження собівартості, супровід та вдосконалення бізнесів в тваринництві, аудит технології, організація планування, обліку і контролю. Центр є розробником PigCentre– першої програми управління свинокомплексом з контролем собівартості в реальному часі


Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: