ВАЖЛИВО

Точне землеробство стає доступнішим: BASF Digital Farming. Хarvio™ та AgriLab розпочали співпрацю

20.01.2021 12:45
Xarvio Basf AgriLab

Компанії BASF Digital Farming. Хarvio™ та AgriLab  розпочали співпрацю по вдосконаленню комплексного застосування цифрових технологій та агрохімічного обстеження полів. Про це повідомляє прес-служба AgriLab, пише agronews.ua.

Нове рішення надасть аграріям можливість візуалізувати агрохімічні картограми, аналізувати причини проблемних ділянок, зонувати поле, створювати карти диференційованого внесення, моніторити стан розвитку культур, попереджати можливі захворювання та підібрати найефективнішу систему захисту культур, зберігати історію поля. Саме у комплексному охоплені всіх факторів і етапів виробництва полягає унікальність цифрового помічника.

«Співпраця з компанією AgriLab для нас є стратегічним кроком. Ми надаємо рекомендації по внесенню добрив на основі карт продуктивності поля за 15 років і застосування ґрунтового аналізу та візуалізація додаткових  карт внесення є одними з важливих інструментів в вдосконаленні цифрових агрономічних рекомендацій Хarvio™», – зазначив Хенріх Мейер, керівник Комерційного відділу  Xarvio. BASF Digital farming в Європі.

«Розвиток співробітництва відкриває для AgriLab та Хarvio™ нові можливості поєднання міжнародного та українського досвіду в наданні сервісних послуг Агро виробникам. Своєчасний, автоматичний і комплексний аналіз в поєднанні  з конкретними рекомендаціями і зрозумілим застосуванням несуть цінність в агро виробництві» – додав Володимир Кондратюк, комерційний менеджер BASF Digital Farming. Хarvio™ в Східній Європі.

Застосування комплексного цифрового рішення від BASF і AgriLab дозволить аграріям збільшити прибутковість кожного гектару поля.

За даними українських фермерів, які застосовували рекомендації по системі удобрення, створені за результатами алгоритму агродіагностики від AgriLab, оптимізація використання добрив сягала у середньому 20%. Впровадження диференційованого внесення добрив може підвищувати цей показник до 40%. Водночас алгоритм xarvio™  суттєво збільшує економічну ефективність на наступному етапі – захисті врожаю.

Наприклад, європейські агровиробники, захищаючи поля пшениці від хвороб на основі рекомендацій xarvio™ у сезоні 2017/2018 , підвищили дохід в середньому на €32 з гектара, порівняно з аграріями, які використовували стандартну фунгіцидну обробку протягом фаз Т1-Т3.

Впровадження комплексного рішення дозволить заощаджувати ресурси на кожному етапі виробництва та максимізувати прибутковість з кожного гектара. Переконатися у цьому аграрії зможуть вже цього року.

«Точне землеробство стає доступнішим. Аграрії легко та просто зможуть впроваджувати диференційований посів, внесення добрив та ЗЗР  за допомогою удосконаленого цифрового інструменту, опираючись на дані агродіагностики поля, агрохімічного аналізу грунту та системи супутникового моніторингу», – зазначив Ярослав Бойко, СЕО AgriLab.

FIELD MANAGER – цифрове рішення для ефективного управління посівами базується на 25-річному досвіді та понад 30 моделях для оптимізації рослинництва. 100 країн, 32 мови та >50 000 користувачів. В Україні >4000 користувачів.

Портал агронома MyAgriLab –  системне рішення для збереження даних поля, аналізу, контролю та агрономічного планування, створене компанією AgriLab.


Читайте також: Підсумки першого в Україні полігону аграрних інновацій Digital Field. Нещодавно в Україні на полігоні аграрних інновацій Digital Field підсумували результати досліджень та розповіли, які технології дозволили оптимізувати витрати та отримати високу врожайність на полях із соняшником та кукурудзою в екстремальних умовах 2020 року. 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: