ВАЖЛИВО

TITAN MACHINERY UKRAINE очолив новий Генеральний директор

19.12.2019 13:29
111111111111111111111111

Керівництво TITAN MACHINERY GROUP повідомило про завершення реорганізації та створення Міжнародного підрозділу «Регіон Румунія & Україна».

Із 1-го грудня цього року Генеральним директором ТОВ “Тайтен Машинері Україна” призначено Віталія Гузієватого.

Відтак Юрій Алаторцев покидає компанію після п’яти успішних років роботи на цій посаді.

Фахову освіту – інженер-механік – пан Віталій здобув у ХНТУСГ ім. Петра Василенка, нещодавно доповнив її магістерським дипломом із бізнес-адміністрування у столичному НУБіПі.

Віталій Гузієватий має більш ніж 12 років досвіду роботи у сільському господарстві, з яких 8 років на керівних посадах. Найбільших успіхів пан Віталій здобув у технічній сфері: 4 роки він очолював інженерну службу в агрохолдингу «Агрокультура» (пізніше «Захід Агро МХП»), до цього працював на посаді інженера управляючої компанії агрохолдингу HARMELIA (нині Agro Generation).

Новий Генеральний директор добре обізнаний із бізнесом «Тайтен Машинері» в Україні, адже з початку 2016 року очолював сервісну службу компанії. За цей час було створено сильну команду, відкрито 7 сервісних центрів, а продажі відділу збільшено у два з половиною рази.

Тож, маючи досвід роботи, як зі сторони аграрія, так і зі сторони сервісної компанії, він добре розуміє потреби агровиробників та клієнтів компанії «Тайтен Машинері Україна» зокрема.

Керівництво компанії покладає великі надії на Віталія Гузієватого як на енергійного, амбітного й системного керівника. Підпорядковуватися він буде безпосередньо Манфреду Спендіру, регіональному директору підрозділу «Румунія & Україна».

«Віталій – найкращий кандидат для прийдешніх викликів. Його сильні управлінські якості, досвід і вміння знаходити спільну мову як із колегами, так і з клієнтами стануть ключем до нашого успіху», – переконаний Манфред Спендір.

TITAN MACHINERY GROUPодин із найбільших операторів ринку техніки CNH у світі з штаб-квартирою у м. Фарго, Північна Дакота, США.

Понад 20 років компанія пропонує найкращі рішення для сільського господарства та будівництва, а до її активів входить широка мережа із 105 представництв і дилерів у США та більше 14 представництв у Європі.

ТОВ «Тайтен Машинері Україна»один із найбільших офіційних дистриб’юторів сільськогосподарської техніки CASE IH в Україні.
Територія відповідальності – Київська, Чернігівська, Житомирська, Рівненська, Одеська, Волинська та Вінницька області.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: