НОВИНИ

В Україні подешевшали огірки

21.02.2020 14:32
ogyrcu

Ціни на тепличний огірок в Україні продовжують знижуватися через значне збільшенням пропозиції вітчизняних тепличних комбінатів при стриманому попиті. Про це повідомляє EastFruit.

Згідно з даними щоденного моніторингу проекту, тільки з початку поточного тижня ціни на тепличний огірок з українських комбінатів знизилися в середньому на 28%. Уже сьогодні продавці готові відвантажувати цю продукцію за ціною 45-48 грн/кг ($1,84-1,96/кг).

Однак при цьому ключові гравці ринку зізнаються, що навіть такі заходи не привели до бажаного результату і не спричинили за собою активізації темпів збуту.

У сегменті ж імпортної продукції, навпаки істотних змін не відбулося. Постачання огірка з Туреччини продовжували скорочуватися, в той час як попит на продукцію залишався досить стриманим. В таких умовах продавці пропонували турецький огірок за ціною 42-44 грн/кг ($1,72-1,80/кг).

Нині тепличний огірок в Україні вже коштує в середньому на 29% дешевше, ніж в аналогічний період минулого року. При цьому представники тепличних комбінатів не виключають подальшого здешевлення огірка нового обороту разом з ростом пропозиції цієї продукції.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: