НОВИНИ

Теля втекло із загону та рік прожило в лісі з дикими тваринами

27.07.2020 14:29
telia-623x370

В Нью-йоркському притулку “Фермерський притулок” сталася дивовижна історія. Наймолодша корова втекла до лісу та прожила там майже рік. Про це повідомляє Агроцентр, пише agronews.ua.

Бонні народилася на фермі в Голландії, штат Нью-Йорк, де займаються розведенням великої рогатої худоби. Вона провела перші місяці свого життя зі стадом.

У серпні 2017 року “власник” стада помер, і фермери вирішили продати тварин. У той час Бонні було всього чотири місяці.

Коли фермери завантажували трейлер для перевезення корів, Бонні скористалася першою можливістю, щоб вискочити і втекти в ліс.

Бонні жила зі стадом оленів. Тварини їли, спали і бігали разом, олені прийняли її як свою.

Маленька корова привернула увагу спільноти Голландії, але боялася всіх хто намагався наблизитися до неї. Вона стала такою ж невловимою, як її супутники – олені. Хоча “дика родина” допомагала, але теляті навряд чи вдалося б довго виживати без турботи, особливо через суворі зими.

На щастя, втрутилася Беккі, власниця лісової частини, де мешкала Бонні. Фермерша ходила до лісу, щоб принести Бонні їжу і свіжу підстилку, що змусило корову повільно почати довіряти їй. Згодом навіть олені почали наближатися до жінки.

Беккі попросила “Фермерський притулок” допомогти корові і забрати її в безпечне місце. Рятувальна місія була дуже важкою, і протягом двох тижнів були три поїздки в ліс. Але врешті-решт корова потрапила назад у Фермерський притулок.

Тепер, Бонні, нарешті, вибралася з лісу і має будинок в притулку, де вона проведе своє життя в оточенні турботи.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: