НОВИНИ

Телеграм-канал AgroNews визнано одним із найкращих каналів з агротематикою

01.02.2019 17:00

Телеграм-канал інформагентства AgroNews увійшов список кращих каналів з аграрної тематики. Відповідний рейтинг склав інвестиційний портал InVenture.

Telegram активно розвивається і щомісяця все більше і більше користувачів переходять в цей месенджер. Він є одним з найбільш зручних засобів комунікацій і джерелом безлічі новин на різні тематики. Раніше ми вже публікували підбірку кращих Telegram каналів для інвесторів, бізнесменів і підприємців.

Редакція InVenture вирішила поділитися каналами, які будуть корисні інвесторам і підприємцям, які ведуть свій бізнес в агропромисловому секторі України. Дані канали будуть щодня тримати своїх передплатників в курсі найсвіжіших новин та інвестиційних пропозицій для аграріїв.

«AgroNews – канал українського інформаційного агентства АgroNews.ua. За допомогою каналу редакція видання в режимі онлайн інформує своїх абонентів про найважливіші події аграрного бізнесу України і світу.

Тут також публікується свіжа аналітика про АПК, актуальні коментарі та інтерв’ю гравців аграрного сектора. Канал висвітлює як події агробізнесу, так і найважливіші політичні події, які впливають на сьогодення і майбутнє аграрного сектору », – йдеться в рейтингу.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: