НОВИНИ

Система автоматичного водіння EZ-Pilot Pro – розумне рішення для кожного господарства

12.09.2022 13:07
2

Рішення для комбайнів, тракторів та обприскувачів, яке забезпечує високоточне керування, економію та ефективний збір врожаю. У перевагах системи EZ-Pilot Pro переконались в господарстві ТОВ “БІЛОЗІРСЬКЕ-АГРО”. Повідомляє пресслужба компанії, пише  agronews.ua.

«Система EZ-Pilot Pro допомогла підняти продуктивність комбайна, збільшити економію пального приблизно на 10%. Завдяки цій системі ми можемо працювати в нічний період не лише під час збирання врожаю, а й під час посіву різних культур. Ця система є незамінною і повинна використовуватись у сільському господарстві. Ми отримали задоволення від використання системи EZ-Pilot Pro» – зауважив Володимир Зайчук, Головний інженер, ТОВ «Білозірське-Агро».

«Я працюю з автопілотом вже місяць – мені подобається. Стало набагато зручніше працювати – враження тільки позитивні» – прокоментував комбайнер, ТОВ «Білозірське-Агро».

Система EZ-Pilot Pro дозволяє підняти ефективність експлуатації техніки та зменшити навантаження на оператора, який в свою чергу може зосередитись на контролі роботи жниварки та іншого сільськогосподарського обладнання.

Не менш важливим є те, що Ви можете бачити результати в режимі реального часу завдяки AFS CONNECT, який дозволить отримувати всю інформацію про роботу техніки та Вашого господарства на персональний комп’ютер або мобільний телефон.

✅ Зараз комплекти обладнання системи EZ-Pilot Pro доступні до замовлення на складі компанії Тайтен Машинері Україна.

Звертайтесь для отримання спеціальної пропозиції до регіональних  представників.

  • Київ, Житомир, Чернігів, Черкаси (067) 245 79 92;
  • Хмельницький, Вінниця, Рівне, Захід (067) 516 20 29;
  • Харків, Полтава, Суми (067) 339 48 92;
  • Одеса, Миколаїв (067) 447 81 60;
  • Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький (067) 371 82 29.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: