НОВИНИ

Світове виробництво яловичини поступово зростатиме

11.12.2019 09:57
fb595d27f63faca_1000x600 (1)

Цього року на світовому ринку яловичини спостерігалась помітна переорієнтація експорту. Зокрема, Китай став основним ринком збуту для одного з найбільших виробників м’яса великої рогатої худоби – Австралії. Дефіцит м’яса на азійському ринку, спричинений африканською чумою свиней, наступного року продовжить визначати тенденції щодо світової торгівлі яловичиною, пише Meat-Inform .

“Хоча яловичина не є продуктом, що легко заміщується на ринку, тиск попиту і пропозиції наступного року викличе подальший перерозподіл напрямків експорту”, – вважає старший аналітик Rabobank Ангус Гідлі-Бейрд.

Китай продовжує нарощувати імпорт усіх основних видів тваринного білка, зокрема, яловичини. Так, лише за серпень дозволи на постачання м’яса ВРХ у КНР отримали 22 бразильські та 8 аргентинських підприємств. Поновила експорт яловичини на ринок Китаю і Південно-Африканська Республіка.

Цього року представники уповноважених органів Китаю побували на українських підприємствах, які спеціалізуються на виробництві яловичини. У результаті дозволи на експорт до КНР отримали три українські компанії. Першу партію замороженої яловичини було відправлено в Китай у листопаді.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: