НОВИНИ

Сухофрукти з Молдови підкорюють ринок

25.05.2021 16:32
image

Група NisVinex пропонує широкий асортимент свіжих фруктів, таких як: сливи, яблука, столовий виноград. Торік компанія вирішила вийти на ринок із пропозицією сухофруктів. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

“Це альтернатива сезону, коли ми маємо велику кількість свіжих фруктів, які швидко псуються. Ми знайшли спосіб зберегти цінність фруктів для наших клієнтів. NisVinex Group пропонує гарну пропозицію із сухофруктів як закуски для дітей , і навіть для людей похилого віку, які віддають перевагу здоровому способу життя. Наші фрукти можна вживати в будь-який час і зберігати їх більше одного року. В даний час наші маркетингові зусилля в основному зосереджені на ЄС, оскільки, незважаючи на велику конкуренцію , це зростаючий та надійний ринок, де якість має значення », – каже Лумініта Морозан Циботару, менеджер NisVinex Group LTD.

Компанія має сучасне обладнання для сушіння фруктів та впроваджує новітні технології та стандарти виробництва.

NisVinex Grup пропонує: яблучні чіпси, сушені яблука різних форм від кілець до нарізаних кубиками, сливи / чорнослив без кісточок, упаковані по-різному, сливи та яблука в шоколаді, а також суміш сухофруктів. Компанія може також поставляти сухофрукти як харчові інгредієнти для інших галузей промисловості.

У 2020 році група NisVinex випустила бренд RO DO на місцевий ринок. Їх фрукти також продаються на ринках Румунії та Болгарії. Бренд RO DO незабаром буде доповнений чіпсами з груш, яблучними сухариками та широким асортиментом компотних сумішей.

“Ми маємо можливість виробляти та доставляти великі кількості у різних формах: закуски або інгредієнти для каш, тістечок, молочної промисловості та інших. Зараз ми лише на початку нашої історії успіху. Однак ми оптимістичні, оскільки наші сухофрукти вже можна знайти на полицях супермаркетів в Румунії та Болгарії, і, сподіваємось, незабаром вони пробиються до роздрібних магазинів в інших країнах. Ми готові запропонувати мільйони упаковок з RO DO ласощами для споживачів “, – каже Люмініта Циботару.

Нагадаємо, що в Україні зростає інтерес до виробництва сухофруктів.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: