ГОЛОВНЕ

Створено інтерактивну карту з координатами заборонених і дозволених для риболовлі місць

04.04.2019 15:26

З 1 квітня розпочалася нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. В усіх областях України створено онлайн карти з географічними координатами заборонених або дозволених для рибальства місць в нерестовий період. Про це повідомила прес-служба Держрибагенства.

В залежності від регіону на карту нанесені місця або з переліком нерестовищ, де вилов біоресурсів заборонено, або ділянки, які відведені для любительського рибальства під час нересту. Також на багатьох картах в режимі онлайн можна ознайомитись із географічними координатами зон, заборонених для рибальства протягом усього року.

Усі карти доступні онлайн на сайті Держрибагенства.

Так, карти із місцями масового нересту риб можна переглянути у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернівецькій областях.

З ділянками, відведеними для любительського рибальства на період нересту можна ознайомитись у Вінницькій, Закарпатській, Луганській, Тернопільській та Чернігівській областях.

На картах у Запорізькій, Київській, Миколаївській, Хмельницькій та Черкаській областях позначено як заборонені, так і дозволені для риболовлі зони в нерестовий період.

Держрибагентство закликає всіх громадян дотримуватись встановленої заборони та норм чинного законодавства. У разі виявлення порушень – прохання оперативно повідомляти на цілодобову безкоштовну «гарячу лінію»: 0 (800) 50-52-50.


Перегляди: 27
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: