НОВИНИ

Starbucks запустив доставку кави з UberEats

23.01.2019 11:28

Starbucks Corp. запустила доставку кави через UberEats в Сан-Франциско, повідомляє Інтерфакс.

У найближчі тижні послуга доставки з кав’ярень Starbucks стане доступною в Нью-Йорку, Бостоні, Вашингтоні, Чикаго і Лос-Анджелесі. Компанія розраховує, що приблизно 2 тис. з більш як 8 тис. її кав’ярень в США будуть пропонувати послуги доставки.

Приблизно 95% базового меню Starbucks буде доступно для замовлення через мобільний додаток UberEats, йдеться в повідомленні компанії. Збір за бронювання складе $2,49.

Starbucks оголосила про розширення сервісу по доставці кави на території США в партнерстві з UberEats в грудні минулого року. У вересні компанія почала тестувати доставку через UberEats з 200 своїх кав’ярень у Майамі.

У Starbucks відзначають, що найбільшим попитом послуга доставки користується в густонаселених міських районах, де вартість доставки замовлень UberEats є низькою через високий попит, при цьому покупці замовляють більше онлайн, ніж при відвідуванні кав’ярень.

Starbucks вже має позитивний досвід доставки їжі в Китаї, де більше 2 тис. Кав’ярень в 30 містах країни пропонують таку послугу в партнерстві з Alibaba Group. Компанія повідомила, що їй вдалося знайти рішення, що дозволяють уникнути розливання кави при доставці, а також підтримки необхідної температури. Китайський сервіс обіцяє доставити каву клієнтам протягом 30 хвилин або за коротший проміжок часу.

Starbucks має найбільшу в світі мережу кав’ярень — понад 25 тис. точок по всьому світу.

 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: