НОВИНИ

Стало відомо, за скільки продано Мартинівський спиртзавод

10.02.2021 11:01
1

Фонд держмайна під час проведення аукціону на порталі ProZorro.sale продав власність Мартинівського МДП ДП «Укрспирт» за 84 млн грн, що майже втричі вище стартової вартості підприємства. Про це повідомляє 368.media, пише agronews.ua.

В аукціоні взяли участь 5 компаній: ТОВ «Технокомплектсервіс», ТОВ «Рент енд менеджмент груп», ТОВ  «УДК-транс», ТОВ «СКН «Сучасна комерційна нерухомість» і ТОВ «Укркерамресурс».

Перемогу в тендері отримало ТОВ «Укркерамресурс», запропонувавши 84 млн грн за лот. Втім, після перемоги товариство не підписало договір купівлі-продажу у встановлений чинним законодавством термін, тому 5 січня 2021 року результати аукціону були переглянуті, а новим переможцем стала компанія ТОВ «СКН «Сучасна комерційна нерухомість», ставка якої була на 666 грн менше. !8 січня цього року товариство повідомлено про намір підписати договір.

Після сплати згідно договору купівлі-продажу процес приватизації Мартинівського МДП буде вважатися офіційно завершеним, а новий власник буде мати можливість отримати ліцензію на виробництво спирту. Він стане тринадцятим заводом ДП «Укрспирт», що було приватизовано.

Слід відмітити, що ТОВ «СКН «Сучасна комерційна нерухомість» було створено у лютому 2020 року і належить Дмитру Березовенку. Розмір капіталу компанії складає 50 тис грн.

Нагадаємо, що на Тернопільщині продали ще один спиртзавод за 82 млн грн.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: