НОВИНИ

Стало відомо, які можливості надає Єдиний експортний веб-портал

26.01.2021 11:30
141474827_2800135156970568_8934775947637611341_o

В Україні існує багато інтернет-ресурсів з даними щодо експортних можливостей, процедур та подій, але вони не відображають повної та чіткої картини світового ринку торгівлі, вимог на ньому для вітчизняних експортерів, не завжди розміщують регуляторну та іншу необхідну для підприємців інформацію. Саме тому, Офіс з Просування Експорту вирішив зібрати на одному ресурсі усю наявну інформацію щодо експорту та запустив Єдиний експортний веб-портал – онлайн-платформу для експортно орієнтованих компаній та підприємців. Про це повідомляє пресслужба Офісу з Просування Експорту, пише agronews.ua.

“Тепер не потрібно рискати по сайтах у пошуках інформації щодо виходу на той чи інший ринок. ЕРО вже подбав про це! Відтепер на одному ресурсі український підприємець може знайти необхідну інформацію для виходу на зовнішні ринки. Екселент, чи не так?”, – наголошують у повідомленні.

Які можливості надає Єдиний експортний веб-портал. Тут можна:

– ознайомитись з експортними процедурами, діями, вимогами до експорту, національними та міжнародними стандартами;

– отримати поради з дослідження закордонних ринків та аналітику щодо потенційних ринків збуту;

– скористатися сервісами, які здатні допомогти вирішити широкий спектр завдань, пов’язаних з інтернаціоналізацією бізнесу;

– замовити послуги, пов’язані з експортною діяльністю – як для індивідуальних компаній, так і для бізнес-альянсів.

“Експортуйте із Офісом з Просування Експорту, світ має знати більше українського”, – підкреслюють у повідомленні.

Довідка: Єдиний експортний веб-портал створений Офісом з просування експорту за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Міністерства цифрової трансформації України за фінансової підтримки Уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: