НОВИНИ

Названо м’ясо, яке по кишені кожному українцю

17.11.2021 15:32
shutterstock_1198525687

Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина. Про це повідомляє Держстатистика, пише agronews.ua.

У жовтні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,4 грн, тоді як філе курячого — 117,4 грн.

Дорожчою була свинина — 124 грн/кг.

Та найдорожчим м’ясом в Україні все ж є яловичина, яка коштувала 175 грн/кг.

Зазначимо, за роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.

М’ясо птиці, зокрема курятина – залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні.

Читайте також: Україна вперше в історії почала імпортувати огірки з Росії.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: