НОВИНИ

Стало відомо, як зменшити витрати на контейнерні перевезення

07.08.2021 13:24
e803040e4ee061fd4c974c05bdee4b3c

Кожен вид перевезення має свої переваги. В поняттях місткість та широка географія першість однозначно займає морське транспортування, щодо екологічності, надійності та безпеки – залізниця, а коли мова йде про доставку “двері-двері”, немає рівних автомобілям. Про це повідомляє agronews.ua.

Оптимальний варіант – об’єднати вигоди кожного з них.

Саме таке рішення прийняла компанія  United Global Logistics, запускаючи новий хаб в Запоріжжі. Це дозволило в 3-4 рази прискорити логістику на даному маршруті між промисловим центром України та трьома найбільшими портами Одеси.

Головна перевага полягає в швидкості доставки вантажу кінцевим отримувачам. Стандартний час пересування групового та одиночного складу із Запоріжжя в Одесу – мінімум 5-7 діб ( в деяких випадках-до десяти), в цей час коли рух контейнерного потяга від терміналу Запоріжжя у напрямку Одеси , («ТІС», «Контейнерний термінал Одеса», «Бруклін-Київ порт» та «Чорноморський рибний порт»)  та навпаки, становить не більше 30 годин.

У ЄС дуже активно розвивається мультимодальний вид логістики. Якщо говорити про цифри, то в Європі перевезення із залученням з/д транспорту та хабу, займають до 60% перевезень. В Україні – менше ніж 2% ринку.

Їх суть в тому, що вантаж — контейнер — потрапляє на територію хаба, а звідти фурами доставляється безпосередньо замовнику. 

Завдяки такій схемі перевезень:

-розвантажуються автодороги;

-не страждає дорожнє полотно;

-скорочується кількість великовантажних автомобілів на дорогах, а отже, завдається менша шкода екології (один контейнерний потяг транспортує до 80 контейнерів, а це мінус 80 автомобілів з доріг загального користування);

-зменшується ймовірність ДТП на дорогах загального користування;

-всі вантажі застраховані (на відміну від багатьох автоперевізників, які не страхують вантажі й не відповідають за їх стан).  

Також хаб дозволяє акумулювати вантажі перед посиланням/отриманням і тим самим дає можливість уникати затримок в портах.

При цьому контейнери, що надходять в порти залізницею, мають ряд додаткових, відносно автотранспорту, переваг: 

✔️ більш високу швидкість подачі рухомого складу на фронти обробки;

✔️ більшу інтенсивність вантажних робіт; 

✔️ відсутність додаткових зборів та очікування (до в’їзду в порт).

Логістика має багато напрямків та деталей, неточності в них чи незнання яких можуть принести вашому бізнесу чималі витрати. 

Найкраща порада – обрати оператора перевезень, що надає послуги комплексно .

Сервіс, який пропонує United Global Logistics клієнтам, це повний спектр транспортно-експедиторських послуг, митне оформлення вантажів, фрахтування судів та послуги зі зберігання вантажу на складі.

Цілодобово та без вихідних «термінал Запоріжжя» приймає, відвантажує та перевозить шрот, масло, феросплави, труби, металопрокат, каолін, маргарин, смоли та силікати, вогнетриви та інше – фактично усі види вантажів, які можуть перевозитися в контейнерах.

Техніка терміналу дозволяє працювати з:

✅ навалювальними вантажами; 

✅ зерновими та промисловими; 

✅ тарно-штучними вантажами; 

✅ металопрокатом; 

✅ трубами тощо. 

Перспективний напрямок в роботі терміналу на сьогодні — це відправлення експортних вантажів в Європу в контейнерах на з/д платформах і отримання імпортних вантажів, що дозволяє замовникам уникнути сезонних проблем з дозволами на автоперевезення, а також, шляхом збільшення завантаження контейнерів покращити економіку перевезення. Компанія вже здійснила відправлення вантажів в західному напрямку- до пункту Мостиська-Чоп із подальшим транспортуванням по внутрішнім залізничним шляхам Евросоюзу. Також окрім портів Великої Одеси Unitеd Global Logistics активно розвиває доставку вантажів в Середню Азію: Казахстан, Туркменістан.

Головний принцип і сильна сторона Unitеd Global Logistics – синергія вигод морських перевезень з власним залізничним транспортом.

В результаті, клієнт отримує стабільний застрахований сервіс, який скорочує час та витрати.

Читайте також: В Україні запрацював новий контейнерний термінал Запоріжжя.

Головний офіс:
Одеса, Польский узвіз, 11, 9 поверх,
офіс 5, 65026
+380 48 737 7111
[email protected]
Термінал Запоріжжя:
Вул. Курчатова, 1
Запоріжжя, Україна
+380 99 200 0050
[email protected]


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: