НОВИНИ

Стало відомо, як за 1 хв позбутися мошок в домі

14.07.2022 18:17
250897-5dc04e31a8f9c5dc04e31a8fdb_965x0

Господині знають про простий спосіб захистити своє житло від дрібних комах, що літають, і при цьому залишати вікна відкритими. Деякі застосовувають інсектициди. Однак використання «хімії» хоч і дозволить прибрати докучливих комах, але залишить у повітрі багато небезпечних речовин. Про це повідомляє greenpost.ua, пише agronews.ua.

Тому краще взяти для використання більш безпечні та хитрі методи боротьби. Звернути увагу варто такий метод, як установка пастки.

Як зробити пастку

Для створення пристрою знадобиться пластиковий стакан. У нього потрібно покласти якийсь продукт, який подобається мошкам. Наприклад, подрібнені фрукти чи інші солодощі.

Місткість треба обмотати харчовою плівкою. На поверхні цього тонкого матеріалу треба залишити багато маленьких дірочок. Досягти цієї мети допоможе звичайна вилка.

Плівку бажано закріпити на склянці за допомогою канцелярської резинки.

Як встановити пастку

Обмотану склянку треба поставити біля вікна або іншого місця, яке є «воротами» для мошок. Комахи, залучені солодким запахом, потраплятимуть у склянку через отвори у плівці. Проте вилізти мошки вже не зможуть. На те, щоб зібрати всіх шкідників, піде не більше однієї хвилини.

Читайте також: Озимий ріпак: що обрати сорт чи гібрид.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: