НОВИНИ

Стало відомо, як списати кредиторську заборгованість

10.03.2023 11:17
debitorska-zaborgovanist

Способи погашення кредиторської  заборгованості  за  бюджетними  програмами обговорили сьогодні під час наради керівництва Міністерства аграрної політики та продовольства України з керівниками структурних підрозділів обласних військових адміністрацій, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку. Про це повідомляє Мінагрополітики, пише agronews.ua.

Представники Мінагрополітики наголосили, що варто чітко виконувати два кроки: прийняти рішення щодо інвентаризації кредиторської заборгованості і про списання. 

Базовий інструмент для реалізації – це Наказ Міністерства фінансів України від 02.04.2014 року №372. Вся кредиторська заборгованість обліковується в три рівні. Згідно Наказу №372 списання відбувається щокварталу. 

Тому зараз є нагода зробити інвентаризацію, скласти всю відповідну документацію щодо списання кредиторської заборгованості. Далі, за алгоритмом, подаються документи на обладміністрації чи в Міністерство аграрної політики та продовольства, залежно від того, хто затверджував кошторис.

Також під час наради обговорили проблемні питання надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: