НОВИНИ

Стало відомо, як працюють ГЕС і ГАЕС в Україні

06.03.2022 16:01
630_360_1512480659-5791

Всі гідроелектростанції та гідроакумулюючі електростанції Укргідроенерго працють згідно з диспетчерським графіком. Про це повідомляє пресслужба компанії у Фейсбуці, пише agronews.ua.

“Всі ГЕС та ГАЕС компанії працюють згідно з диспетчерським графіком, покриваючи пікові навантаження та забезпечуючи мобільним аварійним резервом Об’єднану енергосистему України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виробіток за минулу добу 4 березня становить 36 млн кВт годин – це 116,2 від плану.

На Київській ГЕС підключено до регулювання частоти і потужності 12 гідроагрегатів. Каховська ГЕС управляється Укргідроенерго та оперативним персоналом станції, продовжує нести базове навантаження 155 МВт

На Канівській ГЕС завершено роботи з планового капітального ремонту г\а №12, агрегат введено в роботу. Також продовжується укріплення території та гідроспоруд ДніпроГЕСу у Запоріжжі.

На Дністровській ГЕС буде додатково посилено периметр силами Нацгвардії та на Дністровській ГАЕС спільно з співробітниками Укргідроенергобуду продовжується активне укріплення території та периметру.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Читайте також: На Сумщині окупанти вкрали у фермерів гречку та порізали свиней.



Перегляди: 10
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: