НОВИНИ

Стало відомо, як дізнатися, чи знаходиться агропідприємство у безпечній зоні

24.04.2022 18:00
ns-168

Карта полів, згідно із якою онлайн можна відслідкувати, чи є певне агропідприємство безпечною зоною, допоможе зрозуміти, як податися на оновлену програму «5-7-9%». Про це повідомляє  Аgrotimes, пише agronews.ua.

За його словами, сьогодні до програми фінансування на посівну по Державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%» можуть подаватися усі агропідприємства, які мають юридичний статус.

«На жаль, ця програма не працює для одноосібників, які не реєструються як ФОПи та не сплачують податки», – зауважив засновник стартапу AgroApp Ярослав Смакота.

Він впевнений, що на сьогодні немає кращих умов кредитування, аніж ті, що пропонує держава.

«Адже немає найкращих умов, щоб фермери мали змогу більше посіяти, зібрати кращий врожай і отримати більше коштів. Держава надасть кредитування під нуль відсотків», – зауважив Ярослав Смакота.

На переконання фахівця, таким підприємцям варто оформлювати легально свою підприємницьку діяльність й отримувати кошти під нуль відсотків з програми «5-7-9%».

Також він зауважив, що є карта полів, згідно із якою онлайн банкам можна відслідкувати, чи є певне агропідприємство безпечною зоною.

«На нашому сервісі це можна побачити», – додав Ярослав Смакота.

Читайте також: Названо компанії, які у війну платять податки наперед.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: