НОВИНИ

Стало відомо, у яких продуктах міститься головний вітамін молодості

06.07.2021 19:02
Produkty-harchuvannya-yaki-mistyat-vitamin-E-1

Для збереження молодості, краси та здоров’я організм потрібно збагачувати вітаміном Е, адже він володіє протизапальними властивостями, бере участь в синтезі гормонів і підвищує імунітет. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

Відомо, що вітамін Е називають ще “вітаміном молодості”, тому що він запобігає процесу передчасного старіння, покращує стан шкіри, роботу серця і судин, а також допомагає нормалізувати гормональний фон. Дорослій людині на добу потрібно не більше 15 мг цього вітаміну, а знайти його можна в наступних продуктах: бобових, листових овочах, лісових і волоських горіхах, мигдалі, помідорах, моркві, авокадо, болгарському перці, паростках пшениці, насінні, оливковій олії, морепродуктах, броколі й т.д.

Однак, вітамін Е руйнується під дією сонячних променів, тому зберігати продукти слід в такому місці, куди не проникає світло.

Експерти відзначили, що вітамін Е жиророзчинний, тому може накопичуватися в організмі й викликати інтоксикацію. Так що стежте за дозуванням, щоб не викликати проблем зі здоров’ям.

Нагадаємо, як змінилося харчування українців за 10 років.


Перегляди: 40
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: