НОВИНИ

Фермер десятки років утримував у рабстві чоловіка

20.01.2022 15:33
04

Британський фермер Пітер Суейлс визнав себе винним у насильницькій експлуатації людини, незадовго до того, як мав розпочатися суд над ним. Батько фермера, який був ініціатором злочину, помер минулого року, перш ніж зміг постати перед судом за тим самим звинуваченням. Про це повідомляє ABC News, пише agronews.ua.

«Пенсіонер, якого тримали в рабстві, був врятований у жовтні 2018 р, коли співробітники  управління боротьби з бандитизмом та зловживаннями у сфері праці обшукали трейлерний парк у м. Карлайл та виявили, що чоловік живе у сараї, де не було електрики чи тепла. Протягом 40 років чоловіка фактично використовували як раба», — розповіли в поліції. 

Заручник розповів слідчим, що працював на місцевого фермера, виконуючи малярські, покрівельні та дорожні роботи, за які йому платили лише $13,50 на день. 

Читайте також: Оголошено аукціони з продажу земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Всі земельні ділянки розташовані в Київській області Бориспільському районі в межах Гнідинської територіальної громади. Цільове призначення земельних ділянок: для ведення підсобного сільського господарства.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: