ВАЖЛИВО

Стало відомо подробиці бійки в Раді

16.07.2021 14:37
217898887_6034380069912895_4399997318397128097_n

Народний депутат фракції “Батьківщина” Вадим Івченко вдарив представника “Слуги народу” Миколу Сольського. Івченко в коментарі LB підтвердив факт конфлікту в сесійній залі, пише agronews.ua.

За словами очевидців із залу ВР, нардепи стояли і розмовляли, в якийсь момент Вадим Івченко накинувся на Миколу Сольського і вдарив його.

Після хльосткого удару політикам довелося розійтися. Кілька нардепів підбігли та встали між ними, щоб запобігти повторному спалаху агресії. При цьому колеги намагалися заспокоїти Сольського, який був обурений такою поведінкою Івченка.

“Скажімо так. Насправді конфлікт почався ще на засіданні нашого комітету (аграрного, де Микола Сольский («Слуга народу») головує, а Івченко є членом). Я йому (Сольскому) прямо казав, що він взагалі не чує аграріїв, лобіює законопроєкти в інтересах земельних рейдерів, в тому числі лобіює свої електровози в УЗ. Вже в сесійній залі продовжилася перепалка. Я ще раз йому сказав, що він не діє в інтересах українських аграріїв, прятягує через комітет свої законопроєкти. На що він мене нецензурною лайкою «післав». Звісно, як я міг на таке відреагувати? Адекватно. Але це тривало недовго. Ми відразу розійшлися”, – заявив Івченко.

Це не перший “фізичний” інцидент із депутатом Івченком – в парламенті VIII скликання в нього було кілька сутичок із нардепом Єгором Соболєвим. Одного разу він розбив Соболєву обличчя через законопроєкт про корупцію. 


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: