НОВИНИ

Стало відомо, коли в Україні запрацює Міністерство захисту довкілля

01.06.2020 17:02
ekologii--860x580-c-1

Відбулася нарада за участі заступника Міністра енергетики та захисту довкілля України Романа Абрамовського та відповідальних представників структурних підрозділів та профільних асоціацій, де було обговорено створення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України в контексті роботи агрохімічного сектору. Було озвучено, що процедура розділення міністерства має зайняти біля місяця. Про це повідомив заступник міністра Мінекономрозвитку Тарас Висоцький у Фейсбук, пише agronews.ua.

“Через місяць громадські організації зможуть обговорити позиції проєкту Порядку щодо уповноваження лабораторій на проведення екологічних та біологічних випробувань, які потребують спільного вирішення”, – йдеться у повідомленні.

Протягом трьох тижнів на сайті Мінекоенерго запланована публікація проєкту Закону «Про хімічну безпеку».

Для успішної імплементації Нітратної Директиви ЄС, зокрема завдань № №1720, №1721, №1746 з Плану заходів Уряду по виконанню Угоди про асоціацію (постанова КМУ № 1106 від 25.10.2017) вирішено створити міжвідомчу робочу групу на базі Мінекономіки.

Для обговорення та ефективного вирішення питань було домовлено створити агрохімічний штаб при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Наступне засідання заплановане на 6 липня на 12.00.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: