ВАЖЛИВО

Стало відомо, коли потужні магнітні бурі накриють Землю

06.05.2022 19:00
32_main-v1651216175

Вже третій місяць українці переживають стрес та напругу через війну, яку розпочала росія. Вона вторглася на нашу територію, знищує наші міста, вбиває і калічить людей, що безумовно впливає на ментальне здоров’я та загальний психологічний та фізичний стан. Про це повідомляє 1plus1.ua, пише agronews.ua.

В такі часи особливо важливо знати, коли будуть чергові магнітні бурі, щоб мати змогу підготувати організм та захистити себе від зайвих переживань. Варто володіти інформацією, коли будуть магнітні бурі в травні. А особливо звертайте увагу на те, коли буде найпотужніша магнітна буря травня, адже тоді ваш стан може бути особливо нестабільним.

7-8 травня за прогнозом геомагнітних коливань на травень буде однієї з найпотужніших магнітних бур травня. Крім цього, вона буде досить довготривалою: хоч основний пік і припадає на 7 та 8 травня, штормитиме загалом декілька днів поспіль — із 6 по 9 травня. Тобто 6 та 9 травня варто очікувати незначні коливання. Це перша по-справжньому довга буря в цьому місяці, тому її вплив на самопочуття буде відчутним. Про що варто пам’ятати у день потужної магнітної бурі: дивіться розповідь голови Всеукраїнської спілки парамедиків України Ярослава Вуса.

У такі дні підвищеної сонячної активності можуть загостритися такі симптоми, як:

  • головний біль;
  • підвищення артеріального тиску;
  • аритмія;
  • загальна слабкість;
  • втрата свідомості.

Зверніть увагу: у період магнітних бур можуть загостритися хронічні хвороби, якщо вони у вас є.

Читайте також: Сільське господарство в умовах війни: як залучити фінансування.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: