НОВИНИ

Стало відомо, що з полуфабрикатів українці купують найчастіше

21.02.2020 07:32
produkty(1)

Як свідчить дослідження ринку заморожених напівфабрикатів України, в останні роки ринок постійно розвивається, і конкуренти збільшують, хоча і в невеликих обсягах, виробництво продукції. Такій тенденції сприяє і те, що промисловий спосіб заморозки дозволяє відразу заготовлювати великі обсяги напівфабрикатів, а це сприяє ефективності виробництва. Про це пише Рro-consulting.

Крім того, при промисловому способі використовується так звана шокова заморозка при дуже низьких температурах, а це в свою чергу дозволяє зберегти по максимуму корисні речовини в продуктах харчування.

Що стосується переваг, то рейтинг напівфабрикатів України свідчить: пальма першості тут належить м’ясним напівфабрикатам. На їх частку припадає понад 95% українського ринку. Відповідно частка рибних напівфабрикатів коливається від 4% до 5%.

Якщо подивитися, який заморожений продукт очолить рейтинг напівфабрикатів України, то з’ясується, що протягом останніх років це будуть пельмені. Практично кожна компанія, яка виробляє заморожені напівфабрикати, виробляє також і пельмені.

Крім пельменів, згідно з дослідженнями компанії Pro-Consulting, все більшою популярністю у покупців починають користуватися також курячі напівфабрикати, заморожені млинці і котлети.

На ринок напівфабрикатів України серед інших чинників впливають процеси урбанізації, збільшення серед працюючих частки жінок, а також те, що все більша кількість людей вважає за краще харчуватися не вдома, чому сприяє зростання доходів населення.


Перегляди: 24
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: